RatOn

Totum-20I tu de què tens por?

Actors Evi Charalampidou, Olivier Décriaud, Anna Ripoll Companys i Oscar Valsecchi

Directors Oscar Valsecchi i Valentina Temussi

“Un minúscul ratolí s’esmunyí entre les meves cames, va travessar l’habitació i anà a amagar-se sota la còmoda. Corria d’una manera desmanegada, hauria tingut temps de sobre per esclafar-lo…”

RatOn és un espectacle de creació que combina el teatre físic i visual amb el text. On domina el simbolisme, el grotesc i l’absurd.

A partir del conte de Dino Buzzati “Los ratones”, unes rates envaeixen una casa mentre els seus propietaris intenten negar-ne l’evidència. A poc a poc ens introduïm en un món oníric i absurd en el qual la por es converteix en una obsessió.

RatOn és una crítica subtil a la por a afrontar els problemes, els prejudicis i els perills. És una denúncia a la facilitat amb què les persones ens acomodem a la rutina i la por que ens fan els canvis, les novetats. Fins que aquesta por domina la nostra vida i corromp la nostra llibertat.

Tot això amb una bona dosis d’humor perquè no oblideu mai que al final tot anirà bé, que no passa res i que no passarà res, que no tingueu por, que podeu dormir tranquils, que tot això no parla de vosaltres, perquè vosaltres no teniu por…         

O sí?

 

Espectacle de 60 minuts. També disponible una versió de 20 minuts per a teatres de petit format i espais no convencionals.

Veure Fitxa Tècnica

Vols més informació? Contacta amb nosaltres: info@totumteatre.com

Fotos: Marta Vilardell