Anna Ripoll Companys

2

ACTRIU.

Amb ToTum TeaTre és actriu en l’últim espectacle, RatOn, També realitza tallers de teatre per nens i de teatre físic per adults. A més, col·labora com assessora de moviment escènic amb la Cia. Miranfú i amb l’espectacle i concert MÀGIC, que combina la música en directe amb elements de teatre visual.

Va néixer a El Milà (Tarragona), i es traslladà a Barcelona per especialitzar-se en Mim Corporal Dramàtic i Teatre Físic a MOVEO-Escola Internacional de Barcelona. Es formà com a actriu en el Programa de Tècnica Meisner amb Javier Galitó-Cava i completa la seva formació amb cursos de dansa contemporània, acrobàcia còmica i xanques.

En el teatre físic i visual ha treballat en diversos espectacles com “ARA!” (Moveo  Teatro), espectacle guardonat amb l’e-MIX Quality Lavel, segell de qualitat per al teatre físic i visual europeu (COS, Festival Internacional de Mim i Teatre Gestual, Reus) i “Des espera”, solo de creació amb la direcció de Maria Södermark, que va rebre la menció especial del jurat al Festival Troia Teatro 2011 (Itàlia). També de creació i en el teatre de text, va ser actriu de la companyia Plaetix amb l’obra “Malpensa i encertaràs”, entorn al tema del mòbing immobiliari (Barcelona 2014). Actualment és actriu de l’espectacle Baixa Societat de la Cia. Miranfú.

www.annaripollcompanys.com

Posted on: 22/08/2017